Кирил Петков каза нещо много ясно - това е краят

...
Кирил Петков каза нещо много ясно - това е краят
Коментари Харесай

Радан Кънев: Политическите назначения са твърде много

Кирил Петков сподели нещо доста ясно - това е краят на политическите назначения и явно такава ще е политиката на държавното управление.

Това съобщи евродепутатът Радан Кънев в предаването " Лице в лице " по bTV.
Радан Кънев: Връщането на Българска социалистическа партия във властта е постоянно сигнал за паника
Мораториумът върху цените на тока не е положително решение. Това счита евродепутата от ЕНП/ДБ Радан Кънев. Той го дефинира като провокация на...
Прочети повече
Той счита, че партийните и политическите назначения в българската администрация са прекалено много.

На въпрос дали е очаквал, че неговата партия в миналото ще взе участие в съдружно ръководство с Българска социалистическа партия Кънемв отговори: " В огромна степен по доста политически въпроси сме двата полюса и занапред това ще основава компликации в ръководството. Ноимперативът на гласоподавателите беше да има ръководство, България претърпя три избора подред ".

" Министър Надежда Йорданова изгрлежда едно ослепително попадение и би трябвало да сме щастливи, че тя одобри да заеме този пост ", сподели Кънев.

Според Кънев има възможност за конституционно болшинство по някои значими проблеми, с цел да се решат лични проблеми, визирайки Борисов, Гешев и Пеевски.
Радан Кънев: Грешка беше, че Демократична България не издигна собствен политически претендент за президент
Грешката беше, че нямахме личен политически претендент за президент и че въобще допуснахме диалогът за президентските избори за се в...
Прочети повече
 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР