Кирил Петков изглежда е доста некомпетентен във футболно отношение. Няма

...
Кирил Петков изглежда е доста некомпетентен във футболно отношение. Няма
Коментари Харесай

Взел ли е пари министър Руди Гела от олигарха Кирил Домусчиев!?

Кирил Петков наподобява е много незапознат във футболно отношение. Няма по какъв начин по различен метод да се изясни обстоятелството, че министър председателят назначи за състезателен министър лице, което е имало покупко-продажби с едни от най-обсъжданите олигарси у нас. Зависим ли е в този момент Радостин Василев от тях, може единствено да се допуска.

Като да вземем за пример при топ-сделката на Лудогорец тази зима. Шампионите привлякоха като свободен сътрудник Спас Делев. При такива прехвърляния, парите ги получават привлеченият футболист и мениджърът му. А когато приказваме за народен футболист, парите са много положителни.

И в този момент следва любопитната част. Отваряме уеб страницата на адвокатската адвокатска фирма на Радостин Василев. На заглавната й страница скандално написа, че тя се към момента се ръководи от… министъра в държавното управление на Кирил Петков! Което е отвскъде незаконно!

Другият забавен факт е, че в раздела за клиенти на юрист Радостин Васлев на челно място попада Спас Делев. Което поражда съществени опасения, че самият министър е взел участие в договорката по прекосяването на играча в Лудогорец. Дали е по този начин, би трябвало самият Руди Гела да изясни.

Чакаме обяснението!



Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР