Кирил Петков, или просто Киро, както стана известен министър-председателят на

...
Кирил Петков, или просто Киро, както стана известен министър-председателят на
Коментари Харесай

Киро пак показа как не се прави - разходката му из София е пълна излагация

Кирил Петков, или просто Киро, както стана прочут министър-председателят на България,
свързани новини36060преди 59 минути
Картинката с ходещия пешком в София министър председател и тичащите след него охранители е гротескова. Службите са на тръни, софиянци стъписани, водачи недоволстват поради задръстения център, а Киро най-необезпокоявано крачи към Министерски съвет, като от самото начало приказва по телефона.

По-добре да се беше качил в бронирания Мерцедес, с цел да не основава стеснение за НСО, за софиянци, а и за себе си.

Да, но както и множеството други неща, с които се захваща Петков, и това има противоположен резултат. Не е вдъхновяващо, не служи за образец, а е смешно. Премиерът, който сякаш желае да е покрай хората и да върви пешком, е обкръжен от толкоз чиновници и коли на НСО, че и пиле не може да прехвръкне край него.

Единственият смисъл от една такава разхода е за здравословното му положение. Няколкостотин крачки, малко изгорени калории и до такава степен.

Същото се случи и с визитата на Петков в Брюксел, където сътвори един куп гафове, същото беше и при предколедните му изявленията по Българска национална телевизия и БТВ, същото е и в този момент с ходенето му пешком из София.

Време е Кирил Петков да се вземе в ръце и да почисти държанието си от безумните гафове, които позволява един след различен. На България не й би трябвало министър председател, който върви пешком с куп охранители и коли на НСО, а и би трябвало подобен, който може да се оправи с рецесиите пред страната, би трябвало й министър председател, който обществото и водачите по света гледат с почитание, а не с подигравка.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР