Кирил Петков и Асен Василев натрупаха опит в служебното правителство,

...
Кирил Петков и Асен Василев натрупаха опит в служебното правителство,
Коментари Харесай

И Янаки Стоилов хвали проекта на Петков и Василев , били в стила на царските юпита от преди 20 години

Кирил Петков и Асен Василев натрупаха опит в служебното държавно управление, вложиха доста сила, тъй че имат правото на своите упоритости. Мисля, че на идните избори те ще имат резултат, който ще им разреши освен да вземат участие в Народното събрание, само че и да оказват помощ на идната управническа настройка. Защото партиите на митинга два пъти получаваха подобен късмет от жителите, само че той не беше оползотворен. В същото време обаче желая да предупредя за нещо, преди двайсетина години имахме едни юпита, които пристигнаха със своя западен опит и обучение, само че след дългото надуване на балона, той бързо спихна.

Това съобщи пред бТВ служебният министър на правораздаването Янаки Стоилов.

Според него жителите би трябвало по-аналитично да се отнасят към всяка една поръчка, с цел да бъде тя проверявана още преди да се е състояла.

Запитан дали е получавал покана да се причисли към двамата си някогашни към този момент сътрудници, Стоилов сподели, че е работил сполучливо с тях, с Кирил Петков имал повече допирни токи, само че тематиката не са обсъждали.

Аз съм по-радикален от тях, тъй като за мен лявото не е просто систематизиране, сподели още Стоилов.

Всеки нов план основава евентуален риск за актуалните партии, само че за мен въпросът би трябвало да бъде извърнат към Българска социалистическа партия – какво прави тя и какво излъчва, с цел да не отиде периферията ѝ към други политически сили, разяснява министърът.

Във връзка с прекосяването на Бюрото по отбрана от Прокуратурата към Министерството на правораздаването и срещата на Стоилов с Иван Гешев, правосъдният министър сподели, че е получил увещание, че няма да бъдат основани спънки.

За разлика от основния прокурор, аз няма да се движа с няколко огромни автомобила. Защитата ще бъде за очевидците, за прокурорите, увери Стоилов.

По думите му бидейки в Министерство на правораздаването Бюрото ще бъде в някаква степен без значение от своята активност. Трудностите ще бъдат в статута на чиновниците, добави още той.

По мотив измененията в Закона за правосъдната власт, Янаки Стоилов е безапелационен, че профилирано правораздаване – да, би трябвало да има, само че без профилиран съд.

Добрите страни в специализацията да се запазят, само че сегашните профилирани структури да се отстранен. Това значи да се стесни обсега на подготвеност на профилираното правораздаване и да се основат звена към апелативните окръжни прокуратури, изясни той. /БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР