Кирил Петков е зарязал съпругата си Линда сама да се

...
Кирил Петков е зарязал съпругата си Линда сама да се
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Кирил Петков заряза жена си

Кирил Петков е зарязал брачната половинка си Линда сама да се грижи за децата им и да върти фамилната сладкарница в името на предизборната си акция. Новоизлюпеният политически водач не се вясва в заведението на жена си в центъра на София и излиза от първокласния им дом на столичната ул. „ Цар Иван Шишман “ в ранни зори, видяха фотографите на „ Ретро “.

Петков яхва лъскавата си алена лимузина, закупена чисто нова по време на министерския му мандат, и отпрашва по събития да лъска имиджа си, до момента в който жена му води децата на учебно заведение и бърза да отвори сладкарницата си. Представите за щастливо семейство, които някогашният длъжностен министър на стопанската система се пробва да гради, напълно се разминават с действителността. Половинката му никак не дава тип на положителна и удовлетворена от живота си жена, а таман противоположното. Очевидно Линда е на лимита на нервите си поради непрекъснатото неявяване на мъжа ѝ от вкъщи им и това си проличава по недружелюбната ѝ физиономия, до момента в който посреща клиенти. Единствената причина за усмивката на канадката, прочула се с присъединяване си в кулинарното риалити „ Мастършеф “, е нейният по-млад помощник, който се занимава със зареждането на стока и по-тежките действия в сладкарницата ѝ.

Пред заведението на Линда макар известността ѝ не се тълпят хора и ползата към кулинарните ѝ шедьоври е слаб, евентуално поради скандално високите цени, на които продава десертите си. Цял чийзкейк с боровинки, подготвен от нея, коства 120 лв., бадемов тарт – 107 лв., а безконечната класика торта „ Гараш “ – 65 лв..

Въпреки това брачната половинка на Петков работи до тъмни доби, а след уроци децата ѝ не се прибират вкъщи, а отиват при нея в сладкарницата, защото баща им е непрестанно зает и няма кой да ги гледа. Кирил и Линда имат общо три дъщери. Ванеса – най-голямата от тях, е студентка в безценен университет в Америка и си идва в България единствено за огромните празници. Другите ѝ две по-малки сестрички са към момента ученички. Заможното семейство обаче ги е записало в елитното частно столично школо „ Петър Берон “, където таксата за една образователна година възлиза на 10 хиляди лв.. За двете си деца Петкови заплащат общо 20 бона за всеки клас, като в сумата не влизат разноски по униформи, превоз, джобни.

Кирил Петков се изнася от фамилния дом в ранни зори



Бившият министър кара чисто нова лимузина



Млад помощник оказва помощ на канадката Линда със сладкарницата



Линда затваря по мрачно





Децата на ексминистъра стоят в сладкарницата на майка си след учебно заведение

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР