Кирил Петков е най-търсената личност в Google от българските потребители,

...
Кирил Петков е най-търсената личност в Google от българските потребители,
Коментари Харесай

Kирил Петков и Джулиана Гани – най-търсените личности в Google

Кирил Петков е най-търсената персона в Гугъл от българските консуматори, сочат данни на търсачката. Огромният интерес към него не е изненада – въпреки всичко той оглавява първата политическа мощ сега и най-вероятно ще е новият министър-председател на България. На второ място обаче е персона с не изключително огромно публично значение – плеймейтката и инфлуенсърка Джулиана Гани. Тя е позната на българите от няколко участия в риалити излъчвания, а от информация в Уикипедия разбрахме, че е притежател на купите „ Best erotic model 2012 “, „ Мис Силикон 2013 “, „ Мис Тунинг 2014 “, „ Секси модел на годината 2016 “.

И въпреки всичко визията й не е задоволителна причина да е вторият най-търсен човек в страната, по тази причина и ние взехме решение да я проверим в Гугъл. От там стана ясно, че Гани минава през бракоразвод поради невярност от страна на брачна половинка й, който пък е популяризирал записи на телефонните им диалози, в които тя го заплашва. Историята е почтена за латиноамерикански сериал, а наподобява – и с цел да занимава цяла една нация.

На трето място предстоящо е другият съосновател на „ Продължаваме промяната “  - Асен Василев, а в челната десетка на Гугъл ZeitGeist на за най-търсени персони влизат още спортистката Ивет Горанова, актрисата Мария Бакалова, както и друга плеймейтка – Маги Бадер. На десето място пък е Бойко Рашков, който от май тази година е длъжностен министър на вътрешните работи и заместител министър-председател, а по всичко проличава, че ще има място и в новия кабинет.

Общите търсения на българина пък са управлявани от „ Евро 2020 “. Припомняме, че в границите на Европейското състезание по футбол датския футболист Кристиан Ериксен претърпя тежък случай и точно той е четвъртата най-търсена персона у нас.  Втората най-важна тематика за сънародниците ни е „ ваксина CОVID ”, последвана от „ броене “, защото през есента от Национален статистически институт започнаха две контролни проучвания за броя на популацията у нас. Сред най-търсените тематики са още резултатите от изборите през 2021 година, както и кино лентата, трансформирал се в международна сензация –

Българските консуматори са задавали и много въпроси на Гугъл, като най-честият е „ Какво да хапвам “, последван от „ Какво е зелен документ “. На пето място пък е чуденето „ Какво значи ЛГБТИ “.

 
Ако най-малко малко ни пукаше
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР