Кирил Петков да се научи на политика, за да може,

...
Кирил Петков да се научи на политика, за да може,
Коментари Харесай

ИТН не си затваря вратата за нов кабинет, но Кирил Петков да се научи

Кирил Петков да се научи на политика, с цел да може, когато Политическа партия вземат първия мандат и в случай че изпратят предложения за диалози до политическите сили, евентуално да беседваме.

Това съобщи Тошко Йорданов пред публицисти в Народното събрание, откакто кабинетът " Петков " падна.

Йорданов още веднъж атакува Кирил Петков за " следващи глупави, лъжливи изказвания ", като предизвести, че и бъдещото държавно управление и договаряния са на фино въже, а Петков стартира да къса конците още занапред.

" Лицемерието в Народното събрание е издигнато на необикновено високо равнище. Кирил Петков би трябвало да научи нещо доста простичко - в Народното събрание има представители на политически сили и договаряния се водят с политически сили, а не с обособени депутати, тъй като депутатите не са проститутки да вървиш да си ги напазаруваш от Околовръстното, както прави той. Купи си 6 депутати, а в случай че има такива, които се усещат по този метод, да си ги купи и тях ", посочи Йорданов.

" Кирил Петков не знам къде е расъл, в коя Конституция се е клел, само че в Канада разбрах, че няма Конституция. Определено българската Конституция я счита за парцал, с който си подпира леглото, с цел да не му се клати ", отсече Йорданов.

Той прикани публицистите да си показват " какво дъно е стигнало държавното управление ", с цел да ги принудят да създадат такова нещо своите съдружни сътрудници. " Прогониха ни поради неспазването на съдружното съглашение, уточни Йорданов, като подсети, че Има Такъв Народ са предупреждавали от 4 месеца, че вървят по въже, което му късат конците един по един - тематиката за Република Северна Македония.

Сега ми е забавно в Народното събрание, в случай че влезе френското предложение за Северна Македония и бъде признато с гласовете на Политическа партия, Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи, тези, които викали за коалиция какво щели да създадат - да се самобичуват ли, да се набият ли, запита Йорданов.

Той напомни, че за зеления документ да вземем за пример дали своят вот дружно ГЕРБ и Политическа партия. Движение за права и свободи пък услужливо излели от пленарна зала, с цел да може Пролет Велкова да стане член на Съвет за електронни медии, в случай, че държи речи в отбрана на педофилията.

Йорданов прикани медиите да си запишат, че Има Такъв Народ излезли от обединението поради Северна Македония и некадърната финансова политика на Асен Василев. " Ако той е най-хубавият финансов министър, аз съм негър баскетболист, който играе в НБА ", съпостави Тошко Йорданов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР