Кирил Киров донесе трети медал за олимпийците ни от младежките

...
Кирил Киров донесе трети медал за олимпийците ни от младежките
Коментари Харесай

Стрелец отстреля трети медали за олимийците

Кирил Киров донесе трети орден за олимпийците ни от младежките игри в Буенос Айрес. Българинът в дует с германката Ванеса Зийгер стигнаха финала на 10 м въздушен
револвер, с което си обезпечи най-малко сребро. А борбата за купата е по-късно през днешния ден.
Преди това злато взеха акробатите Мариела Костадинова и Панайот Димитров, а в бадминтона Мария Делчева също е на край и сигурен сребърен орден.
До решителния дуел за трофея Киров и немската му партньорка записаха 3 победи, а в последния конфликт излязоха против индонезийката Бакер и и таджикистанеца Файзулаев.
Малшанс имаше Адриан Андреев, който бе на крачка от бронза в тениса. Но контузия в стъпалото му попречи да приключи дуела против бразилеца Жилбер Соарес. Българинът се загуби първия сет с 4:6, а във втория се отхвърли при 1:3.
Талантът получи травмата още в полуфинала против друга локална звезда – Факундо Акоста, като още в първия сет изиска интервенция на физеотерапевт, което остави подозрения, че ще е играе пълноценно в мача за бронза. Миналия месец Адриан ликува с купата на двойки при юношите на откритото състезание на Съединени американски щати.
С късмет за отличие е Татяна Воложанина, която е на край в художествената гимнастика. Финалът в многобоя е на 16 октомври.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР