Kирил Искренов-Доктора тежи 270 кг и поддържа кръвно на спортист

...
Kирил Искренов-Доктора тежи 270 кг и поддържа кръвно на спортист
Коментари Харесай

Тайна рецепта с 10 билки пази здравето на най-тежкия българин

Kирил Искренов-Доктора тежи 270 кг и поддържа кръвно на състезател с чудодеен чай с мед, лимон и джинджифил, написа Марица бг.

Не ме е боязън от подлия вирус. Щастлив съм, пребивавам в фамилна идилия в моето село Гигинци. Тук съм като в парадайса - измежду най-обичните ми хора, измежду двор, цялостен с цъфнали овошки и ухаещи пролетни цветя.

Това споделя най-тежкият човек в страната. Кирил Искренов-Доктора се усеща прелестно, на инат на изказванията, че килограмите са рисков фактор при пандемия.

Започва деня с уханен билков чай с джинджифил, куркума и лимон измежду концерт на пойни птички. Препоръчва на всички този балсам, идеално средство за тонус и имунитет.



Доктора не пие медикаменти. Въпреки 270-те кг кръвното му е като на спортист - 80 на 120. А единственото, което качва, са годините.

Посред пандемията от КОВИД-19 Доктора води сериозна борба - с килограмите. С желязна диета към този момент е стопил 30 от миналогодишните 300. Сключил е залог с известния публицист Мартин Карбовски и е окуражен да закове кантара на 200 кила до Коледа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР