Кирил и Асен остават опозиция заедно с Корнелия Нинова и

...
Кирил и Асен остават опозиция заедно с Корнелия Нинова и
Коментари Харесай

Киро и Асен избраха Корни и Копейкин. Херо бясна

Кирил и Асен остават съпротива дружно с Корнелия Нинова и Костадин Костадинов в 48-ия парламент.

Политическа партия, Българска социалистическа партия и Възраждане – коалиция проПУТИН към този момент е ясна.

След 4-дневно безмълвие на коалиция Политическа партия, чийто мандатоносител е Настимир Ананиев от Волт, Кирил и Асен проговориха на конференция.

Петков не очаквал разединение в групата на Политическа партия при гласуването на кабинет с мандата на ГЕРБ-СДС.

Асен Василев разгласи, че Политическа партия било срещу новите изтребители F-16, с което напълно удостовери позицията на Българска социалистическа партия и Възраждане по отношение на американското въоръжение в БА.

Очаквайте – ток и жици, 220 волта изпържване.

По същото време посланикът на Съединени американски щати у нас Н. прочие Херо Мустафа разгласи голяма американска помощ за българската войска.

Конгресът на Съединени американски щати утвърди близо 40 милиона $ в допълнение задгранично военно финансиране за България , заяви американското посолство.

То е предопределено за поддръжка на модернизацията на българските въоръжени сили, за усилване на груповите отбранителни старания на НАТО в района и за надграждане на качествата и оперативната съгласуемост на България за въздържане и отбрана против нарасналите опасности за Алианса в този сериозен район.

„ България даде скъпа филантропична помощ за Украйна на фона на съветската пълномащабна инвазия и способства доста за груповата защита, като стана хазаин на многонационалната бойна група на НАТО, която е значим детайл от възпиращата и отбранителна позиция на Алианса на източния фланг. България също по този начин даде леговище на десетки хиляди разселени украинци ”, пишат от Американското посолство в София.

Посланикът на Съединени американски щати в България Херо Мустафа съобщи: „ Съединените щати и България са стратегически сътрудници в областта на сигурността. Ние сме по-силни дружно. Това ново финансиране ще форсира основните старания за модернизиране на Българската войска, които са жизненоважни за постигането на задачите на НАТО за нараснала оперативна съгласуемост и по-добра групова сигурност ”.

Военното финансиране е част от повсеместен пакет за поддръжка, разгласен от Държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен на 8 септември.

Целта на този пакет е да укрепи сигурността на Украйна и 17 от нейните прилежащи страни, в това число България, които са в евентуален риск от бъдеща съветска експанзия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР