Кирил Евтимов с Голям шлем в Лондон - снима се

...
Кирил Евтимов с Голям шлем в Лондон - снима се
Коментари Харесай

Кирил Евтимов с Голям шлем в Лондон - снима се с Меси и Азар

Кирил Евтимов с Голям шлем в Лондон - снима се с Меси и Азар. Известният " ловджия " на футболни и спортни звезди Кирил Евтимов бе още веднъж на мач на обичания си Челси на стадион " Станфорд Бридж " нощес. Бургазлията, който от години живее и работи в София, за следващ път изгледа срещата на сините от Лондон от местата за публицисти.

Преди дерби мача от 1/8 финалите на Шампионската лига Челси - Барселона Киро подгря приятелите си измежду, които е и спортния отдел на вестник " Хасковска Марица " със фотография със супер звездата на домакините Еден Азар. Евтимов бе озаглавил фотографията " подготвени за мача ".

Естествено с цел да е оптимално настоящ, както постоянно той си направи и селфи с най-хубавия футболист на нашето време Лионел Меси, след срещата. Аржентинецът съумя да означи гол и във вратата на лондончани, за пръв път в своята кариера, и да направи реваншът на каталунците на " Камп Ноу " доста по елементарен. Челси поведе в срещата след прелестен удар от надалеч на бразилецът Уилян, само че геният от Барса изравни след брилянтен пас на Иниеста за 1:1.

Припомняме, че Кирил Евтимов е може би българинът с най-голяма сбирка от фотоси със спортни супер звезди. Той е в доста положителни връзки с управлението на Челси, Арсенал, Тотнъм, Манчестър Юнайтед и редица други тимове във Висшата лига от времето когато беше студент в Англия. Тогава Евтимов пращаше кореспонденции за вестник " Черноморски фар " от Бургас и за няколко софийски уеб страницата. Киро е и персонален другар с Джон Тери, Робер Пирес, Руут Ван Нистелрой и куп други звезди от Острова. Той стопи леда с управлението на сините като почерпи супер звездите им с класно българско вино преди време.

Знаков остава и епизодът от различен мач на Челси в лигата с ПСЖ.Тогава бургазлията бе заел позиция тъкмо зад скамейката на гостите на " Стамфорд Бридж " и дразнеше тогавъшния им треньорът  Лоран Блан с фланелка на Емил Костадинов, напомняйки му за злощастната нощ на " Парк де Пренс " на 17 ноември 1993 година, когато Блан и сътрудниците му от защитата на " петлите " изпуснаха Емо и той вкара за 1:2 за България. С тези два гола на Костадинов в Париж трикольорите ни се класираха на международното в Съединени американски щати, а Франция отпадна, безусловно в последната секунда. Следващата година обаче лондончани още веднъж играха с парижани в елиминациите на Шампионската лига и Киро се сдобри с Блан, даже си направи няколко фотоси за спомен с него и му подари бутилка вино. Големият централен бранител и международен първенец с Франция, сподели че е дал прошка закачката на нашенецът.

Този път бутилка вино за Меси и Азар нямаше, само че Киро намерил метод към сърцето на аржентинеца, като му споделил, че е другар със Стоичков. Камата е пък един от идолите на Меси. Той се е възхищавал на огромният номер осем на Барса и България, като дете в школата на каталунците.

Евтимов сподели, за нашият вестник, че ще посети на следващия ден и срещата на Арсенал в Лига Европа. Оттам ще има нови фотографии и селфита, даде обещание той./Хасковска Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР