Кирил Домусчиев коментира пред NOVA състоянието си и битката с

...
Кирил Домусчиев коментира пред NOVA състоянието си и битката с
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев : Това не е чума, но е много неприятно заболяване

Кирил Домусчиев разяснява пред NOVA положението си и борбата с ковид у нас. Както е известно, предприемачът е един от инфектираните с вируса българи.

" Това не е чума, само че е едно доста неприятно заболяване.  " Чувствам се добре. Нямам утежняване на положението, с помощта на един изключително добър медицински екип, който се грижи за мен.

Смятам, че в едни къси периоди ще съумея да подобря положението си и ще бъда изписан скоро ". Това съобщи притежателят на „ Адванс Медиа груп ” Кирил Домусчиев, който беше диагностициран с ковид.

" Много е комплицирано с този вирус, защото в България едва ли има лекар, който е осведомен и има процедура с него. Общо взето, всички разчитат на опита си от досегашните вируси и това, което изилиза като протоколи от Франция, Китай, Германия и Съединени американски щати.

Реагира се по отношение на всеки обособен случай ", сподели още той. И благодари на медиците, които " демонстрират необикновен професионализъм ".

„ Върнах се преди десетина дни от Франция. Още там усетих лека простуда. Прибрах се у дома и си направих едноседмична карантина, като надлежно се лекувах със общоприетите лекарствени средства.

Съпругата ми също подвигна висока температура и в последна сметка си пуснахме проби за ковид, които се оказаха негативни. В неделя взехме решение отново да си създадем обзор и скенер на белите дробове. Най-близката болница до нас беше „ Софиямед “.

Оказахме се с двустранни бронхопневмонии. Веднага бяхме приети в болница “, разяснява Домусчиев.

„ За благополучие, децата са добре. Те също имаха температура, само че тестванията демонстрират, че са здрави “, уточни още той.

По думите му първият тест, който е направил, е бил отрицатетелен. „ След като постъпих в болничното заведение, имаше спомагателен тест, защото има очевидно много случаи, в които първият е негативен, а вторият - позитивен. При мен вторият се оказа позитивен. На жена ми четири пъти е негативен, което потвърждава, че дамите не ги визира чак толкоз, колкото нас, мъжете “, уточни той.

" Най-важното е да не се паникьосваме.

Трябва да се благодари особено на всички хора, които сега се трудят и вършат всичко допустимо стопанската система ни да остане на крайници.

Важното е да се следват прецизно инструкциите на страната и на спешния щаб за битка с вируса. Хората да бъдат отговорнии към себе си, и към другите. ", сподели Кирил Домусчиев.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР