Кирил Домусчиев е бил преизбран за нов 4-дневен мандат като

...
Кирил Домусчиев е бил преизбран за нов 4-дневен мандат като
Коментари Харесай

Домусчиев преизбран за нов мандат като Боби, издаде се за Нинова

Кирил Домусчиев е бил избран отново за нов 4-дневен мандат като ръководител на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Това е станало на 31 май т.г., след завръщането му от финала на Шампионската лига в Париж, както се разбра от конференция на новия остарял водач на работодателската организация в Деня на детето.

 

Той употребява случая, с цел да заяви, че митингът на бизнеса и синдикатите се отсрочва за 24-и и 29-и юни, а не се анулира, защото няма и до момента написани " черно на бяло ”, както се изрази, противоинфлационни ограничения от държавното управление, а единствено медийни разкази.

 

" Българската стопанска система не е конкурентоспособна по простата причина, че ние плащаме най-скъпата електрическа енергия и най-скъпия газ! Това рефлектира върху нашите експортни благоприятни условия, върху нашата конкурентоспособност и надлежно върху нашите благоприятни условия да влагаме и да я развиваме тази стопанска система! В последна сметка рефлектира и върху приходите на популацията и върху инфлацията! ”, разпалено изясни Домусчиев , който е и един от дребното останали индустриалци в страната с действителни производства в огромни фабрики.

 

За да няма никакво подозрение и съмнение по какъв начин Българска социалистическа партия без дотация организира 3 предизборни акции – последната от тях най-многомилионна, а водачът й, към този момент като вицепремиер скоростно налива форми, Домусчиев, чиито съществени сътрудници в бизнеса и политиката са ясни, изрично съобщи пред И. Беновска:

 

  " С Корнелия Нинова имаме съгласие, да! Тя е министър, който ни поддържа и изрично застана зад нашите претенции! Даже някои от концепциите и самодейностите пристигнаха от нейния екип, които ние също възприехме ”.  

 

Той не спести отношението си с изрично изявление по адрес на различен член на кабинета: " Не бих желал да разясня спортния министър нито с положително, нито с неприятно! ”.

 

Илиян Костадинов

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР