Кирил Добрев и Сергей Станишев се опитват да свикат нелегитимен

...
Кирил Добрев и Сергей Станишев се опитват да свикат нелегитимен
Коментари Харесай

Фалшифициран Национален Съвет Взриви Членовете На БСП

 Кирил Добрев и Сергей Станишев се пробват да свикат нелегитимен Национален съвет на Българска социалистическа партия на 29 август две седмици преди директния избор на партията.

Идеята на заговорниците е да опитат да неодобряват директния избор на ръководител.

За задачата в обезверения си опит двамата са стигнали до там, че да внесат подправено искане за свикването с подписи, събрани още преди месеци.

В организацията по обработката на хора Добрев и Станишев са впрегнати даже структурите на Движение за права и свободи и ГЕРБ по места.

Членовете се обработват човек по човек, на правилото на " моркова и тоягата ".

Така, да вземем за пример, в област Стара Загора депутатът Драгомир Стойнев работи в тясно съдействие с сътрудника си Халил Легифов по събиране на кворум.

В Пловдив – Гергов пък е впрегнал всичките си връзки в ГЕРБ за същата цел.

Станишев обезпечава медийното покритие на заговора, сходно на паяк, в чийто офис вървят нишките на заговорниците.

Според осведомени, на последната си среща заговорниците се разбрали, че на живот и гибел би трябвало да взривят директния избор. Изобщо не ги интересува, че Българска социалистическа партия има действителен късмет да сформира идващото държавно управление, а желали да си върнат партията, която оставиха в предходния си тип с 39 депутати, написа " vestnik.eu ".

Единственият им проблем са озверелите против Кирил Добрев, Сергей Станишев,, Димитър Дъбов и Михаил Миков партийни членове, които само желаят да си отвоюват назад партията от алчните лапи на заговорниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР