Кирил Десподов вкара важен гол при победата на гръцкия ПАОК

...
Кирил Десподов вкара важен гол при победата на гръцкия ПАОК
Коментари Харесай

Десподов отбеляза и помогна на ПАОК да обърне мач от 0:2

Кирил Десподов вкара значим гол при успеха на гръцкия ПАОК като посетител на шотландския " Абърдийн " - 3:2 в мач от третия кръг в група G в Лигата на конференциите. Тимът от Солун губеше с 0:2, а всичките пет попадения паднаха след почивката.

Десподов влезе от аварийна пейка в 73-тата минута и секунди по-късно понижи за 1:2. Домакините водеха с 2:0 с попадения на Боян Миовски в 50-ата и Данте Полвара в 58-ата.

При контраофанзива за ПАОК Янис Константелиас асистира за гола на българина, който не се затрудни да означи в опразнената врата на " Абърдийн ". Виейриня в 84-ата изравни, а Щефан Шваб от дузпа в шестата минута на добавеното време оформи крайното 3:2 за гостите.

В другия мач от групата немският " Айнтрахт " се наложи вкъщи над финландския ХИК (Хелзинки) с 6:0.

С третия си следващ триумф ПАОК събра 9 точки в челото на класирането, до момента в който Абърдийн позволи втора загуба от трите си мача досега и е трети с 1 точка, колкото има и четвъртият ХИК. Втори в подреждането все още е " Айнтрахт " с 6 т.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР