Кирил Десподов реализира два гола за категоричната победа на ПАОК

...
Кирил Десподов реализира два гола за категоричната победа на ПАОК
Коментари Харесай

Десподов блести с два гола за ПАОК

Кирил Десподов осъществя два гола за безапелационната победа на ПАОК Солун с 5:1 като посетител Волос в дуел от 19-ия кръг в шампионата на Гърция. Капитанът на българския народен тим осъществя първия и третия гол в интерес на „ черно-белите “, които са отпред във краткотрайното класиране. Десподов стартира като титуляр и остана на терена до 68-ата минута, когато беше сменен от Андрия Живкович.

Българският нападател даде задатък за „ орлите “ в 22-ата минута. Австриецът Томас Мург повиши на 2:0 в спомагателното време на първата част. Кирил Десподов още веднъж беше прецизен във вратата на домакините, разписвайки се след подаване на Мург. Българинът има 7 гола и 7 асистенции в шампионата с екипа на ПАОК, за който се разписаха и бразилецът Тайсън и Стефанос Цимас в последните 20 минути от срещата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIRIL DESPODOV (@despodov32)

Почетният гол за Волос беше дело на сърбина Милош Делетич в 58-ата минута. Отборът от Солун е преди всичко с актив от 44 точки след втория си следващ триумф в шампионата. Плътно зад тях са зелените от Панатинайкос със същият актив. АЕК Атина са на 3-та позиция с 42 точки. 4-ти в подреждането са Олимпиакос с 38 точки. Федерацията по футбол в Гърция лиши една точка от актива на алено белите.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР