Кирил Десподов е щастлив, че вкара първите си голове с

...
Кирил Десподов е щастлив, че вкара първите си голове с
Коментари Харесай

Десподов: Хеттрикът беше много важен за мен

Кирил Десподов е благополучен, че вкара първите си голове с екипа на австрийския " Щурм " (Грац). Националът на България отбеляза хеттрик за триумфа с 4:0 против " Санкт Пьолтен " като посетител в мач от 12-ия кръг на локалната Бундеслига. Преди този мач Десподов имаше 3 асистенции в 5 срещи, само че не се бе разписвал за " Щурм ", където играе чартърен от италианския " Каляри ".

" Много съм благополучен, че вкарах три гола. Това е първият ми хеттрик в професионалната кариера, вкарвал съм и различен път три гола, само че на юношеско равнище. Тези голове бяха доста значими за мен и най-много за тима, тъй като бяхме задължени да спечелим трите точки. Всички заслужават наградата " Играч на мача ". Щастлив съм тук, привикнах бързо с ситуацията ", сподели Десподов пред австрийски медии. Той изясни, че първият му гол е бил сложен, само че му е дал убеденост. 

Футболист №1 на България за 2018 година съобщи, че знае добре какво желае от него треньорът Нестор Ел Маестро, с който работи и в " ЦСКА-София ". Сърбинът пък похвали футболиста, както и целия си тим. " Доволен съм, благополучен съм, животът е прекрасен. Десподов ме нервира съвсем всеки ден, тъй като знам какъв брой огромен капацитет има и би трябвало да го употребява. Знаем какъв състезател имаме и се веселя за него ", сподели Ел Маестро.

Според множеството австрийски медии Десподов е бил най-хубавият състезател на тима си в мача. " Клайне Цайтунг " пък написа: " Щурм " чества с помощта на Десподов ". Бившият австрийски национал Марк Янко, който към този момент е анализатор в " Скай Спорт Австрия ", също означи положителната игра на българина и съобщи, че той e скъп за нападението на отбора.

" Щурм " е на 5-о място в класирането с 20 точки, като изостава с 9 точки от водача " Ред Бул " (Залцбург), който е и с мач по-малко.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР