Кирил Десподов е футболист №1 на ЦСКА за 2018 година.

...
Кирил Десподов е футболист №1 на ЦСКА за 2018 година.
Коментари Харесай

Кирил Десподов е №1 в ЦСКА


Кирил Десподов е футболист №1 на ЦСКА за 2018 година. Традиционно клубът направи допитване в формалния си уебсайт. Десподов получи 70 % от гласовете на почитателите. А един от подалите вота си ще получат фланелка на ЦСКА от лимитирана серия.

През сезона нападателят вкара 10 гола и подаде 11 решителни паса за попадения в 22 изиграни дуела. Десподов разумно стана и най-интересният футболист за задграничните мениджъри. ЦСКА не е подготвен да се раздели със звездата си непременно, а единствено при добра финансово оферта. През последната година няколко пъти управлението стопира овакантяване на Десподов в посока чужбина.

Нападателят е и любимец да стане футболист №1 на България. Като главен негов съперник се смята Георги Петков. Вратарят на „ Славия “ има голяма заслуга за извоюваната купа на България против „ Левски “, само че мачовете му се броят на пръсти. Вече на 42 години Петков много рядко играе за „ белите “, въпреки че го викнаха в националния тим.

Футболист на ЦСКА не е ставал футболист на годината от 1990 година. Тогава за последно победи Христо Стоичков, който игра половин сезон на „ Българска войска “ и още половин в „ Барселона “. Последният от българското състезание с наградата е вратарят Владислав Стоянов от „ Лудогорец “ през 2014-а. След него три пъти подред стана Ивелин Попов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР