Кирил Десподов даде интересно интервю за Sky Austria, в които

...
Кирил Десподов даде интересно интервю за Sky Austria, в които
Коментари Харесай

Десподов за Щурм: Представям си да остана в Грац

Кирил Десподов даде забавно изявление за Sky Austria, в които приказва за първите си седмици като част от Щурм Грац. Нападателят дойде в австрийския тим чартърен от Каляри и мигновено показва класата си като към този момент има 7 гола за тима. В контракта му няма алтернатива за закупуване, само че Десподов призна, че би могъл да си показа да остане в Грац и след края на сезона.

"Аз съм спокоен човек, не отивам на нощни заведения, за мен е по-хубаво да хапна някъде и след това да виждам филм у дома. Понякога не съм толкоз спокоен, бързо мога да се ядосам ", споделя Десподов.

Футболист №1 на България за 2018 описа и за случай от преди няколко дни, когато на подготовка имаше искри сред него и съотборника му Тобиас Кох. "Нормална обстановка в подготовка, някой те удря и го питаш какво ти става. След 5 секунди всичко е забравено. Той е 3-4 години по-млад от мен и би трябвало да знае по кое време би трябвало да приказва и по кое време да мълчи. "

.@CagliariCalcio-Leihgabe Kiril #Despodov ist fixer Bestandteil der @SKSturm-Offensive. Bleibt er den Grazern auch nach der Saison erhalten?#SkyBuliAThttps://t.co/wHjWx8S9wd
— Sky Sport Austria (@SkySportAustria) November 30, 2019
Десподов се причисли към клуба след седмия кръг, само че все пак към този момент е водещият голмайстор на отбора. "Никой не завижда на различен, че вкарва. Напротив, радваме се един за различен. "

Българинът описа пред Sky и за специфичната си връзка с треньора Нестор Ел Маестро. "С него изиграх най-хубавия си сезон в ЦСКА и след това отидох в Италия. Никога не съм имал проблеми с него, той ми споделя всичко непосредствено в очите, постоянно е почтен, по тази причина го одобрявам. "

"Харесва ми Грац, атмосферата, мачовете, бих си показал да остана, само че е прекомерно рано да приказваме по тази причина ", добави Десподов, който признава, че немският език не е по никакъв начин елементарен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР