>Кирил Ананиев и обърна внимание на това, че според нея

...
>Кирил Ананиев и обърна внимание на това, че според нея
Коментари Харесай

Глоба за Маги Халваджиян и Капките?

 > Кирил Ананиев и обърна внимание на това, че съгласно нея в шоуто за фалшификати не са спазени ограниченията на управляващите за битка с COVID-19, защото в студиото имало хора без маски, а някои фенове не спазвали нужната отдалеченост от най-малко метър и половина между тях.

" В деня, в който излезе Вашата заповед за провеждането на музикални и театрални представления с ограничаването това да става единствено навън, при разстояние посред им и до 30 % аудитория, в ефира на национална телевизия бе излъчено предаването " Като две капки вода ". В закрита зала, с аудитория. Очевидно имаше посетители без маски и изглеждаше, че изискваното разстояние не е спазено ", докладна Йотова. Отговорът на министър Ананиев бе, че здравните управляващи не са имали опция да гледат всичко по малкия екран и благодари на Йотова за сигнала. " Въпреки основаната организация, се видя, че не може да се разчита на указаните ограничения и персоналната отговорност на феновете, изключително в едно прочувствено преживяване. При деликатно следене на записите на предаването се вижда, че тук-там имаше нарушаване на допустимата физическа отдалеченост. При огледа на публиката се установи, че имаше единични случаи на гости без сложени маски. Във връзка с горното, в границите на законовите пълномощия Столичната районна здравна ревизия ще издаде наказателно разпореждане за уредниците на предаването и самостоятелни административни актове за обособени физически лица, които са нарушили заповедта на министъра на опазването на здравето ", даде обещание Ананиев.

Пи арът на Капките Ани Халваджиян изясни за какво Йотова не харесва шоуто: " Мисля, че госпожата народен представител ни се сърди, откак с помощта на " Капките " стана ясно, че не може да пее. Но не сме отговорни ние, в този формат се пее онлайн.. Затова пък в този момент е в Народното събрание, представителка на столетницата.. Дотук най-вече правеше селфита. И те не й се удават изключително. По-скоро са в графата скеъри, в сравнение с секси. Но ето, може би най-накрая Нона откри призванието си - ще подава сигнали от високата естрада. Това към този момент изрично оправдава заплатата й ", написа Халваджиян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР