Кипърското министерство на здравеопазването съобщи, че бившият кипърски президент Димитрис

...
Кипърското министерство на здравеопазването съобщи, че бившият кипърски президент Димитрис
Коментари Харесай

Бившият кипърски президент Димитрис Христофиас в болница в критично състояние

Кипърското министерство на опазването на здравето заяви, че някогашният кипърски президент Димитрис Христофиас се намира в болница в сериозно положение с респираторни проблеми, съобщи Асошиейтед прес.

Министерството уточни в известие през днешния ден, че Христофиас е признат в събота в отделението за транспрантации на болничното заведение в Никозия.

В известието се отбелязва, че министърът на опазването на здравето е по отношение на лекарите на Христофиас и при смяна в положението на някогашния президент ще бъде оповестена обновена информация.

72-годишният Христофиас, получил обучение в Съветския съюз, бе повече от две десетилетия отпред на партията АКЕЛ, която е с комунистически корени. През 2008 година той бе определен за президент с мандат от пет години.

Former #Cyprus president Demetris Christofias is in a critical condition after being admitted to hospital with a serious respiratory problem @CyprusMOH said #FMcy @cyprus_reporter @AKEL1926 @cyprusfeed https://t.co/uldIvwI2oo pic.twitter.com/nYylvTVTnm
— Financial Mirror (@FinancialMirror) May 20, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР