Кипърският национал Матия Шполярич ще бъде на разположение на АЕК

...
Кипърският национал Матия Шполярич ще бъде на разположение на АЕК
Коментари Харесай

АЕК Ларнака се подсилва за Левски

Кипърският национал Матия Шполярич ще бъде разполагаем на АЕК Ларнака за срещите от втория квалификационен кръг на Лига Европа против Левски.

Натурализираният сръбски атакуващ халф, който е ново попълнение в състава, пропусна началото на сезона в континенталния шампионат, защото не беше подготвен физически за игра след прехвърлянето си от Алки при започване на месеца.

"Шполярич ще бъде на линия. Има още две тренировки до мача, само че считам, че против Левски ще бъдем с най-хубавото ", разяснява представителят на клуба Кириакос Деметриу.

22-годишният Шполярич, който е минал през школата на Атлетико Мадрид, записа 8 гола и 2 асистенции в 34 мача през предишния сезон.

Деметриу е оптимист за дуелите със "сините ", първият от които е в четвъртък от 18.30 часа в Ларнака.

"Наясно сме, че равнището на компликация се подвига с всеки минал кръг. Желанието ни е да стигнем допустимо най-далеч. Имаме още доста за възстановяване в играта ни и работим крепко върху това. Искаме да реализираме добър резултат в първия мач в Ларнака. Реваншът в София ще бъде при закрити порти ", сподели Деметриу.

"Продължаваме и със селекцията. Не сме спрели да планираме опциите за в допълнение укрепване на състава. Във всеки един миг може да има развиване в тази посока ", сподели още той./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР