Кипърският национал Матия Шполярич ще бъде на разположение на АЕК

...
Кипърският национал Матия Шполярич ще бъде на разположение на АЕК
Коментари Харесай

АЕК ще атакува Левски с преминал през Атлетико Мадрид

Кипърският национал Матия Шполярич ще бъде разполагаем на АЕК Ларнака за срещите от втория квалификационен кръг на Лига Европа против Левски.

Натурализираният сръбски атакуващ халф, който е ново попълнение в състава, пропусна началото на сезона в континенталния шампионат, защото не беше подготвен физически за игра след прехвърлянето си от Алки при започване на месеца.

" Шполярич ще бъде на линия. Има още две тренировки до мача, само че считам, че против Левски ще бъдем с най-хубавото ", разяснява представителят на клуба Кириакос Деметриу.

22-годишният Шполярич, който е минал през школата на Атлетико Мадрид, записа 8 гола и 2 асистенции в 34 мача през предишния сезон.

Деметриу е оптимист за дуелите със " сините ", първият от които е в четвъртък от 18.30 часа в Ларнака.

" Наясно сме, че равнището на компликация се подвига с всеки минал кръг. Желанието ни е да стигнем допустимо най-далеч. Имаме още доста за възстановяване в играта ни и работим крепко върху това. Искаме да реализираме добър резултат в първия мач в Ларнака. Реваншът в София ще бъде при закрити порти ", сподели Деметриу.

" Продължаваме и със селекцията. Не сме спрели да планираме опциите за в допълнение укрепване на състава. Във всеки един миг може да има развиване в тази посока ", сподели още той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР