Кипърският модел София Хаджипантели, станала известна с гъстите си вежди,

...
Кипърският модел София Хаджипантели, станала известна с гъстите си вежди,
Коментари Харесай

Модел на бельо със слети вежди предизвика ожесточени спорове

Кипърският модел София Хаджипантели, станала известна с гъстите си вежди, взе участие в рекламна акция на първокласната марка дамско долни дрехи „ Agent Provocateur”, написа " Дарик ".

В своя профил в Инстаграм компанията разгласява част от фотосите, направени в домашна конюнктура по време на карантината. На тях 23-годишният модел театралничи, облечена в дантелено долни дрехи и обута с черни чорапи.

„ Настъпи твоето време, наслаждавай се на тялото си”, гласи надписът на обявата, събрала 10 000 лайкове.

A post shared by (@agentprovocateur) on Aug 9, 2020 at 11:23am PDT

Изборът на фотомодел обаче провокира яростни разногласия измежду потребителите в обществената мрежа. Според част от тях, неприятният външен тип на младата жена няма да притегли клиентите. Критиките всеобщо са ориентирани против гъстите вежди на модела, които на процедура се сливат една с друга.

„ Ако сте си пуснали такива вежди, за какво тогава се бръснете подмишниците?”, гласи един от възмутените постове в мрежата.

Разбира се, има и такива, които благодарят на марката за позитивната реклама и които считат, че критикуващите външния тип на модела просто не са способни да видят хубостта ѝ.

През юни 2018 година София Хаджипантели показа за своя принос в насърчаването на многообразието на хубостта. „ Ние променяме усещанията за метода, по който се прави оценка хубостта. Хората, които наподобяват друго, имат право да наподобяват по метод, който им харесва”, счита тя. Моделът споделя, че постоянно е упреквана в двуличие, тъй като се отличава с гъстите си вежди, а в това време обезкосмява тялото си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР