Кипърският клуб АЕЛ (Лимасол) трябва да се издължи на бившия

...
Кипърският клуб АЕЛ (Лимасол) трябва да се издължи на бившия
Коментари Харесай

Задължиха кипърци да се разплатят с безработния Петев

Кипърският клуб АЕЛ (Лимасол) би трябвало да се издължи на някогашния народен селекционер Ивайло Петев, който беше зает за старши треньор на отбора в интервала от октомври 2013-а година до ноември 2014-а, до края на месеца.

Ако Петев, който сега е незает, не си получи дължимите и не изплатени суми до 31-и август, то АЕЛ е застрашен от правосъдна процедура във ФИФА и налагане на санкции.

Първата глоба е спомагателна санкция, което не е добър вид за АЕЛ, защото неизплатените към Петев суми не са единствените. Те би трябвало да изчистят връзките си и различен техен някогашен треньор- локалният експерт Памбос Христодулу, който е бил отпред на отбора от февруари 2016-а до март 2017-а година.

" Ако сравните задълженията на АЕЛ Лимасол с тези на другите тимове, може и да не повярвате на това, което виждате. Но ние сме на път да решим този проблем, тъй като сме си основали вярна стратегия. Но този директорски съвет наследи много остарели задължения.

Към момента най-важни са задълженията ни към Петев и Памбос Христодулу, тъй като би трябвало да се платят в границите на месец. До момента нашият Управителен съвет е изплатил остарели отговорности в границите на 170 хиляди евро, изясни президентът на АЕЛ Лимасол Андреас Софоклеус.

През тази година АЕЛ Лимасол стигна до третия кръг на шампионата Лига Европа, откакто в първите два кръга в профил с по две победи Сейнт Джоузеф (Гибралтар) и Прогрес (Люксембург). В третия кръг обаче отпадна от Аустрия (Виена) след 0:0 и 1:2.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР