Кипърските власти откриха човешки останки в езерото Меми на острова,

...
Кипърските власти откриха човешки останки в езерото Меми на острова,
Коментари Харесай

Нова жертва на килъра от Кипър

Кипърските управляващи откриха човешки остатъци в езерото Меми на острова, оповестяват локални медии. Предполага се, че става дума за тялото на 6-годишната Сиера, щерка на една от жертвите на обвинявания за серия от убийства Никос Метаксас, написа standartnews.com.

``
реклама

35-годишният армейски капитан беше арестуван през април и призна за убийствата на седем дами, с които се е свързал в уеб сайтове за запознанства. Сред хипотетичните жертви са и две девойки – на 6 и на 8 години, които са дъщери на изчезналите. Смята се, че две от жертвите са от Филипините – майка и щерка.

Други хипотетични жертви са още веднъж майка и щерка, само че от Румъния, както и една жена от Непал. Повечето от чужденките са работели като домашни помощнички на острова и са изчезнали сред септември 2016 година и август 2018 година С тялото, намерено през днешния ден, броят на откритите остатъци от жертви на килъра става седем.

Телата на три от жертвите, румънка и 8-годишната й щерка и филипинка, бяха открити в куфари в токсичното Червено езеро покрай меден рудник. Полицията продължава да търси три дами, които са разговаряли със обвинения и към момента не са открити.
 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР