Кипърски гражданин, собственик на ферма в пловдивското село Болярино, уби

...
Кипърски гражданин, собственик на ферма в пловдивското село Болярино, уби
Коментари Харесай

Фермер блъсна и уби с пикапа си крадец, гонил го 600 метра

Кипърски жител, притежател на плантация в пловдивското село Болярино, умъртви апаш с пикапа си. Д.П. е притеглен като обвинен, оповестиха от Окръжна прокуратура-Пловдив. 

60-годишният кипърец с товарен автомобил „ Форд Рейнджър “ е нарушил разпоредбите за придвижване, като в резултат на пътнотранспортно произшествие съзнателно е предизвикал гибел на 30-годишния П.Г, прецизират от обвиняването. 

Около среднощ на 11 май трима мъже от село Белозем при опит за осъществяване на кражба на люцерна или на селскостопански животни от плантация, били видяни от притежателя Д.П. Той се качил в автомобила си и ги подгонил, като в този миг тримата мъже се разбягали в разнообразни направления. На към 600 метра от фермата, обвиненият Д.П. съумял да застигне единия от тях – П.Г., на 30 година, като го блъснал с автомобила си. Пострадалият П.Г. е умрял в резултат на пострадванията при пътнотранспортното произшествие. 

Обвиняемият Д.П. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Пловдив. Разследването по случая продължава. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР