Кипърката Християна Лоизу стана големият финалист в X Factor през

...
Кипърката Християна Лоизу стана големият финалист в X Factor през
Коментари Харесай

Победителката от X Factor Християна Лоизу сензационно пред в. "Шоу": Майк Тайсън ме покани на гости

Кипърката Християна Лоизу стана огромният финалист в X Factor през 2016 година В оспорвана борба тя надделя Кристиан Костов и получи сумата от 50 000 лв.. Още тогава Наско от Б.Т.Р сподели благосклонности към надарената госпожица, което пък породи клюки за любовна случка посред им. Християна е прекомерно непретенциозно момиче, само че пък гласът й е повече от запаметяващ се. Едва 17-годишна идва в България да учи оперно пеене. Там се среща със настоящия си другар, а кариерата й потегля нагоре. Ето какво показа тя пред кореспондент на „ ШОУ “ няколко дни след премиерата на песента й „ Едно в едно “: - Преди броени дни показа песента „ Едно в едно “, само че преди този момент сякаш си беше дала креативна пауза…?
- Не бих споделила креативна пауза, защото си имах участия и турне с „ Исус Христос – суперзвезда “ през това време. По-скоро чаках подобаващата ария, да се напише текст… Докато се случат тези неща, минава повече време.
Продуцентите ми от „ Вирджиния рекърдс “ ми предложиха тази ария и доста я харесах. Усетих я, че е за мен. Исках този път да е друго парче, да е по-танцувално и запаметяващо се. Направих няколко опита да напиша текст, само че получих от Павел и Венци подготвен вид и избрах него.

- Колегите от вашата компания ми изглеждате много задружни. Павел и Венци Венц пишат текстовете на съвсем всичките ви песни…
- Страхотни са! Сплотени сме, не се гледаме като конкуренция, защото всеки си има аудитория. Ние сме другари, излизаме дружно, вървим по участия, забавляваме се и по този метод и работата ни върви.


Християна идва в България да учи оперно пеене

- Радваш ли се за Кристиан Костов, който показа сполучливо България на „ Евровизия “? Ти самата имаш ли упоритости да участваш на този конкурс?
- Разбира се! Непрекъснато пусках постове във фейсбук да пропагандирам за него. Писах известия с пожелания за триумф на Саня Армутлиева, която беше с него в Киев. Кристиан е от X Factor – наше дете е. Обичам България и желаех да бъдем преди всичко, само че пък и второто е ужасно.
От дребна ми се желае и аз да вземам участие на този конкурс. Явно би трябвало да си изчакам момента. Мога да се явя и за Гърция и Кипър, в случай че ми предложат. Повече ми се желае да показва България, само че по устав не може задграничен жител да показва страната.

- А да печелиш награди, да трупаш статуетки…?
- За всеки актьор са доста значими. Но не бих споделила, че е най-важното нещо. Може да имаш хитова ария, пък да не спечелиш премия. Така че това не е проблем, само че премиите са значими за имиджа и за хората, които те харесват.

- Мислила ли си да смениш театралния си облик и да бъдеш малко по-хард, нещо като Дара и Гери-Никол?
- Те са си такива, в което няма нищо неприятно. На тях им отива, аз също ги одобрявам като актьори. На мен не би ми отивало да съм подобен актьор. Нямам потребност да се трансформирам в нещо друго, тъй като няма да е естествено. Доволна съм, себе си съм и имам почитатели, които ме харесват такава.

- Славата те сграбчи внезапно. Това по някакъв метод не ти ли лиши част от хубавите години, когато не те спираха по улицата за фотоси и подписи?
- Не бих споделила, тъй като съумях да преживея и учебните ми години. Имах време за всичко – да изучавам, да играя и така нататък За благополучие не съм имала сложни моменти и нищо не съм изпуснала.

- С Наско от Б.Т.Р. ви свързва другарство и работа, само че пък се промъкнаха клюки, че в действителност сред вас има освен това?
- Такива клюки ще се появяват за всеки, с който работиш. Какво да кажа?! Това са единствено клюки, не е истина. С Наско не сме коментирали тази тематика, даже не съм сигурна, че той знае за тази информация.


Наско от Б.Т.Р.

- Твоят другар по какъв начин гледа на такива спекулации, както и на твоята известност?
- Смее се на такива клюки. Има ми доверие и знае, че не съм подобен човек. Иначе доста се радва на моята известност. Всичко е добре при нас, умерено (смее се).

- Как се запознахте с него и какво държи връзката ви толкоз здрава? Мислите ли към този момент за по-сериозни крачки?
- Той завършваше Музикалната академия, когато аз бях в предварителен курс. Засичахме се, бях го забелязала, защото се влюбих в гласа му. Четири години по-късно се засякохме напълно инцидентно в Софийската опера, започнахме да си приказваме, да излизаме като другари и по този начин потеглиха нещата.
За по-сериозни крачки не мислим, още е рано. Тепърва стартирам да върша повече неща в музиката и не е пристигнало времето за семейство.

- Защо избра да учиш оперно пеене и за какво тъкмо в България? Какви усещания остава страната ни в теб?
- Вокалната ми педагожка от Кипър ме посъветва да изучавам оперно пеене, тъй като развива гласа повече. Но не съм се явявала на състезания с оперно пеене, не съм го избрала за кариера. Харесвам поп и мюзикъл повече. Избрах България, тъй като като дребна съм идвала с родителите ми и усетих страната близка. Свикнах незабавно, нямах никакви проблеми. Всичко ми харесва тук.

- Познаваш от близко Майк Тайсън. Разкажи ни за срещата ви?
- Бях поканена да пея на едно празненство и до момента в който се подготвях за сцената, ми споделиха, че той ще бъде там. Партито било в негова чест. Полудях! Докато пеех, ми махаше, искаше да ми покаже, че се кефи на музиката ми. Отидох при него да се снимаме и той ме помоли да му изпея една ария на Уитни Хюстън. Трябваше ни малко време да намерим инструментала на парчето и го поздравих. Каза ми, че съм страхотна певица и че би трябвало да му отида на посетители в Лас Вегас, даже да върша кариера там.

Интервю на Красимир Красимиров
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР