Кипърецът, който прегази крадец, нахлул в имота му, е оставен

...
Кипърецът, който прегази крадец, нахлул в имота му, е оставен
Коментари Харесай

Оставиха в ареста кипъреца, прегазил крадец в Болярино

Кипърецът, който прегази апаш, нахлул в парцела му, е оставен за непрекъснато в ареста, оповестяват от Окръжен съд – Пловдив. Срещу 60-годишния Димитракис Пирилис е взета най-тежката мярка - задържане под стража.

Съдът в Пловдив одобри, че следствието по делото е в напълно ранен стадий и занапред ще се обясняват значими въпроси за механизма на осъществяването му. Към момента са налице данни, че обвиненият е нарушил разпоредбите за придвижване и съзнателно е предизвикал гибелта на жертвата. От автотехническата експертиза и фотосите на мястото на престъплението излиза наяве, че ударът е изработен с предната част на автомобила. Освен това има данни и за втори удар на местопроизшествието, при който е потърпевш един от очевидците.

Пловдивският съд повдигна обвиняване на боляринския фермер за това, че на 11 против 12 май 2019 година съзнателно е провокирал гибелта на 30-годишния мъж от ромски генезис с букви П.Г. За това закононарушение Наказателен кодекс планува наказване „ отнемане от независимост “ от 10 до 20 години.

Според съда са налице данни за уседналост на обвинения, защото той развива стопанска активност, дава работни места и няма заплаха да се укрие. Съдът смята, че при мярка, друга от задържане под стража, съществува действителна заплаха от осъществяване на наново закононарушение.

Определението не е дефинитивно и предстои на митинг и обжалване пред Пловдивския апелативен съд на 23-и май 2019 година от 10.00 часа.

В правосъдната зала преди съвещанието, кипърецът съобщи:,, Нищо не съм направил, за какво да не ме снимат? Имам какво да кажа! "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР