Кипърецът Димитрис Пирилис е бил военен, а след това 10

...
Кипърецът Димитрис Пирилис е бил военен, а след това 10
Коментари Харесай

Мъж от Кипър разказа какъв е бил фермерът, който уби циганина крадец в Болярино

Кипърецът Димитрис Пирилис е бил боен, а по-късно 10 години служител на реда. Това описа непосредствен на задържания, пристигнал от Кипър.

Той сподели още, че от 14 годишен Пирилис не познава майка си, родителите му били разведени. Това била и повода да се пресели в България.

Жената, с която живее на фамилни начала, показа пред кореспонденти, че мъжът й е доста добър човек. Грижел се еднообразно добре и за нейните, и за неговите деца.

БЛИЦ напомня, че сега в Пловдивския съд се гледа мярката на 60-годишния земеделец . Преди дни той прегази и умъртви 30-годишен ром, който с още двама крал от парцелите му в село Болярино. Пирилис забелязал ромите, подгонил ги с джипа си и прегазил Петър Гаджанов.

Циганинът е с дълго престъпно досие, главно за обири. Жената на фермера се оплака от непрекъснат гнет на ромите, които нееднократно задигали от фермата им крави и люцерна. В момента юристите се срещат с материалите по делото. Каква ще е ориста на гръцкия предприемач и дали ще го освободят от ареста с по-лека мярка, ще стане ясно по-късно.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР