Кипър ще заплати цялата почивка на чужденци, които се заразят

...
Кипър ще заплати цялата почивка на чужденци, които се заразят
Коментари Харесай

Кипър плаща цялата почивка на туристи, които се заразят с коронавирус в страната

Кипър ще заплати цялата отмора на чужденци, които се заразят с ковид в страната , написа македонското електронно издание  “Сакам да Кажам “

С по-малко от 950 инфектирани и единствено 17 смъртни случая Кипър се оправи с ковид доста по-добре от множеството страни.

Страната ще отвори летищата си за интернационалните полети на 9 юни и с цел да се показа като сигурна страна за задгранични туристи, управляващите излязоха с извънредно предложение. Те дадоха обещание да изплатят цялата отмора на тези, които се заразят с ковид, до момента в който са в страната.

" Правителството ще покрие разноските за настаняване, медикаменти и храна за инфектирани туристи и техните фамилии ", съобщи държавното управление.

Заместник-министърът на туризма Савас Пердиос съобщи, че управляващите ще приготвят болница със 100 кревати особено за туристи с позитивен тест, както и няколко „ карантинни хотели “ за членовете на техните фамилии.

Кипър затвори границите си и забрани интернационалните полети през март, само че желае да върне туристите допустимо най-скоро, като се има поради, че браншът обезпечава 15% от брутния вътрешен артикул на дребната република.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР