Кипър отвори днес границите си за посетители от 13 страни,

...
Кипър отвори днес границите си за посетители от 13 страни,
Коментари Харесай

Кипър отваря границите си за граждани на 13 страни, включително България

Кипър отвори през днешния ден границите си за гости от 13 страни, позволявайки им да влизат без карантина, в случай че дадат отрицателен тест за ковид, заяви ДПА, базирайки се на държавната телевизия RIK.

Изискването да се прави тест при влизане в Кипър ще продължи да важи най-малко до 20 юни. Мярката се отнася за жители от България, Германия, Австрия, Малта, Гърция, Израел, Финландия, Словакия, Словения, Литва, Норвегия, Дания и Унгария.

От през днешния ден Словения отваря границите си за жители на още 14 страни

Ако някой от посетителите се болести по време на престоя си на острова, Кипър ще поеме разноските за здравното му лекуване, заяви малкия екран, предава Българска телеграфна агенция.

Друга група страни, измежду които Швейцария, Чехия, Полша, Румъния и Хърватия се чака да бъдат добавени към листата на 20 юни. Кипърското държавно управление съобщи предходната седмица, че ще актуализира листата в сходство с епидемиологичната обстановка.

Посетителите от Англия и Русия, които най-масово посещават острова, към този момент са в черния лист поради огромната зараза от ковид на тяхна територия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР