Кипър и Израел, следвани от Франция, бяха преценени от сайтове

...
Кипър и Израел, следвани от Франция, бяха преценени от сайтове
Коментари Харесай

Кипър и Израел фаворити за първото място на Евровизия

Кипър и Израел, следвани от Франция, бяха преценени от уеб сайтове за залози като основни любимци за продобиване на песенния конкурс "Евровизия ", чийто край е в събота в Лисабон.

Според
залози, оценени от уеб страницата Eurovisionworld.com, представителката на Кипър - гъркинята с албански генезис Елени Фурейра, има малко преимущество пред останалите участници преди днешната първа генерална подготовка за финала. Изпълнението й на песента "Fuego " стана причина да бъде сравнявана с Шакира и Бионсе. Залозите за нея са към 2 към 1.

След като бе основна любимка преди първия полуфинал във вторник, израелската певица Нета Барзилай в този момент заема второ място, като залозите за нея са близо 4,5 към 1. Песента й "Toy " е самобитен апел за равноправност на дамите и се вписва в духа на придвижването #Аз също.

Със
залози сред 10 и 15 към 1, френското дуо "Мадам мосю " е на трета позиция. В неговата ария "Mercy " се приказва за момиченце, родено на транспортен съд с мигранти.

В анкетата на уеб страницата Еurovisionworld.com, в която са дали своят вот над 80 000 души, българската ария "Bones ", в осъществяване на "Екуинокс ", е пето място дружно с Франция и Литва.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР