Kinvey предлага желаните продуктивност и контрол върху кодаProgress Kinvey е

...
Kinvey предлага желаните продуктивност и контрол върху кодаProgress Kinvey е
Коментари Харесай

Progress пуска нова платформа за професионални разработчици

Kinvey предлага мечтаните работливост и надзор върху кода

Progress Kinvey е ориентирана към експерти – нейните благоприятни условия форсират процеса на разработка и разрешават основаване на прекарвания за всички канали (източник: Progress)

Нова платформа за професионални разработчици на бизнес приложения разгласи компанията Progress, която оперира и у нас, откакто закупи Телерик. Progress Kinvey обезпечава мечтаните от разработчиците висока работливост, цялостен надзор и оперативна успеваемост.

От фирмите се чака да основават висококачествени приложения все по-бързо, заради което те се насочват към опциите за разработка с малко код (low-code development), с цел да ускорят процеса. Традиционните платформи са ефикасни за елементарни приложения и в множеството случаи не са задоволителни за по-сложни. Често те задължават разработчиците да работят с избран „ фреймуърк “, което може да бъде неефективно и ограничаващо нововъведенията.

Новата платформа за основаване на приложения с малко код, оповестена от Progress, се основава на опита на компанията в даване на принадлежности и технологии за разработчици. Progress Kinvey е ориентирана към експерти – нейните благоприятни условия форсират процеса на разработка и разрешават основаване на прекарвания за всички канали, които работят „ natively ” на всички устройства и платформи, разясниха от компанията.

Базирана на JavaScript, платформата Progress Kinvey разрешава на фирмите да основават прекарване в приложенията си посредством разнообразни канали – native iOS и Android, уеб, чат и други Тя обезпечава актуален безсървърен „ back-end “ за оперативна успеваемост, цялостен надзор върху кода на приложението и благоприятни условия за ръководство на данни „ от край до край “.

Progress Kinvey предлага следните основни благоприятни условия и преимущества:

„ Традиционните платформи за основаване на приложения с малко код оказват помощ на фирмите да пускат бързо доста тактически приложения. Липсва им обаче опцията да дават високоскалируеми, същински ангажиращи и налични прекарвания, консистентни в другите канали “, сподели Дмитри Черевик, основен софтуерен шеф в Progress.

„ От другия завършек на спектъра, с DIY плановете за разработка могат да се основават „ high-touch “ прекарвания. Те обаче са неефективни, мудни за стартиране на пазара и скъпи за поддръжка. ИТ екипите би трябвало да се концентрират върху нововъведенията, а не върху инфраструктурата. Нашият фокус върху високата работливост на професионалните разработчици трансформира всичко това. Ние пускаме на пазара решение, което предлага най-хубавото от двата свята – разработка с малко код, водеща до гъвкави, скалируеми приложения за всички канали “, добави Черевик.

Новата платформа за професионални разработчици Kinvey Platform към този момент е налична от уеб страницата на компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР