Киното набира все повече съмишленици, но дамите трудно си намират

...
Киното набира все повече съмишленици, но дамите трудно си намират
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Време е за кино

Киното набира от ден на ден съидейници, само че дамите мъчно си намират място на режисьорския стол. Изследване на киноуниверситета в Санд Диего демонстрира, че през предходната година дамите зад камера са били с три % по-малко. Но има прогрес в основни позиции на най-успешните заглавия.

Киното от Близкия Изток и Северна Африка си откри постояннен път към БГ екраните. Сред предстоящите заглавия на тазгодишния фестивал София Менар е „ Да пееш в Париж ”.

Ако сте отворени към непознатото кино, ето нов късмет. На 17 в Дома на киното е първата прожекция на „ Да пееш в Париж - Амре ” - копродукция на Казахстан, Латвия и Съединени американски щати. Историята за самородния гений Амре Кашаубаев - гласът на Казахстан. На 37 му следва първа среща с европейската аудитория, на парижка сцена. Тя ще го срещне с великите Джордж Гершуин и Ървинг Бърлин.

Игрите не всеки път са толкоз безобидни, колкото наподобяват. Дори и на кино някои са смразяващи.

Искаш да контролираш живота си, само че той не е теоретичен опит споделя воин от.„ Ескейп руум - Играй или умри ”. Шестима непознати остават затворени в странна постройка. И би трябвало да употребяват целия си разсъдък, с цел да оцелеят.

Куклена терапия ще избави жертва на улично нахлуване. Сериозна поръчка от Робърт Земекис, който излиза от няколтогодишно мъртвило.

Залага на Стив Карел в необикновената роля, в красивата компания на Лесли Ман. Героят му ще се избавя от контузията с куклени истории. Марвен взема решение да построи в двора си град от кукли - всички от времето на Втората международна война. Филмът е по биографичния „ Марвенкол ” за американския актьор и фотограф Марк Хоганкамп, който се самолекува след махленски побой. Затрогваща комедия - по този начин рецензията дефинира новия филм на Земекис.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР