Киномания представя едни от най-запомнящите се класики – Волният ездач“

...
Киномания представя едни от най-запомнящите се класики – Волният ездач“
Коментари Харесай

Киномания представя вечните класики Волният ездач и Бъч Касиди и Сънданс Кид

Киномания показва едни от най-запомнящите се класики – „ Волният ездач “ и „ Бъч Касиди и Сънданс Кид “ в рубриката „ 50 години от премиерата “. Прожекциите на филмите ще бъдат в кино „ Люмиер Лидл “ надлежно на 16 ноември от 20:30 ч. и 29 ноември от 18:30 ч.
Сред звездния актьорски състав са забележителните Пол Нюман, Робърт Редфорд и Джак Никълсън, които ще предложат същинско развлечение за феновете.
Дебютният емблематичен филм на режисьора и артист Денис Хопър – „ Волният ездач “, показва хипи културата и бунтарските придвижвания през 60-те и 70-те години на XXв. Именно с него Хопър слага начало на напълно нова ера в американското кино.
„ Волният ездач “ подчертава върху свободата и неспособността да бъде реализирана в страна, в която хората се опасяват да са свободни. Превръщайки се в един от паметните филми на 60-те години, лентата събира на едно място знакови артисти, измежду които Питър Фонда, Денис Хопър, Джак Никълсън и други Филмът съумява да пресъздаде възгледите за живота нацяло едно потомство – „ по пътя “ за младостта, опиатите и фантазията за гражданска война, със саундтрак, не по-малко сполучлив от самия филм. “Born to Be Wild ” – химнът на свободата, изпят от „ Степънулф ”, е паметно въвеждане в духа на кино лентата, а кавърът на Роджър Макгуин на “It’s Alright Ma (I’m Only Bleeding) ” на Боб Дилън води към отрезвяващия и отегчителен край.

Какъв е животът от другата страна на закона? На този въпрос ще отговорят фамозните бандити Бъч Касиди и Сънданс Кид. Играейки функциите си с по момчешки неустоимо обаяние, основните артисти, в чиито функции ще влязат Пол Нюман и Робърт Редфорд, са най-голямото богатство на кино лентата. Двамата и за миг не се виждат като нарушители, въпреки че останалите ги смятат за опасност за обществото. Винаги в търсене на заниманието, те се впускат храбро в рискови каскади, надигравайки се при всяка опция. Носейки повече развлечение, в сравнение с боязън, ироничните герои в „ Бъч Касиди и Сънданс Кид “ печелят на своя страна съвсем всеки, който срещнат, най-много филмовите фенове.
Киномания е част от Календара на културни събития на Столична община за 2019 година
Цялата стратегия на Киномания следете на нашата Facebook страница и онлайн на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР