Киноманите в Малайзия няма да могат да се насладят на

...
Киноманите в Малайзия няма да могат да се насладят на
Коментари Харесай

Без Дженифър Лопез по екраните в Малайзия

Киноманите в Малайзия няма да могат да се насладят на новия филм на Дженифър Лопез. „ Да свалиш Уолстрийт “ беше свален от екраните в страната поради неприличните му подиуми, които включват циничност и голота.

Филмът споделя за стриптийзьорки от Ню Йорк, които ползват разнообразни тактики върху богатите си клиенти, с цел да ги ограбят. Действието се развива по време на финансовата рецесия в Съединени американски щати, а самият план е определян като женският вид на „ Вълкът от Уолстрийт “.

Въпреки огромния си триумф след стартирането си, „ Да свалиш Уолстрийт “ очевидно не се е харесал доста на Малайзийския ръб за кино цензура. Той забрани лентата, а повода са сцените, които демонстрират прекомерно непристойно наличие.

Според борда, с цел да пуснат кино лентата по локалните кина, е трябвало да създадат толкоз доста съкращения, че надали би останало нещо за гледане. Затова решили да спрат напълно лентата.

„ Този филм съдържа прекалено много нецензурно наличие и не е подобаващ за обществени прожекции “, декларира пред Агенция Франс Прес ръководителят на борда Мохамад Замбери Абдул Азис. „ Има еротични танци и подиуми с опиати, както и моменти, в които могат да бъдат видени интимните елементи на мъжете и дамите “, добавя той.

Това не е първият филм, който е забраняван в мюсюлманската страна. „ Изкуплението Шоушенк “ също не доближи до локалната аудитория, а подиуми, в които се демонстрира хомосексуалност, също бяха изрязани преди филмът „ Рокетмен “ да бъде пуснат по кината.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР