Кино с предизвикателни пътешествия и опияняващи истории – това са

...
Кино с предизвикателни пътешествия и опияняващи истории – това са
Коментари Харесай

Кино гурме с чаша вино на София Филм Фест 2019

Кино с предизвикателни пътешествия и " опияняващи " истории – това са най-важните съставни елементи в традицията, основана през годините в партньорството сред София Филм Фест и " Домейн Бойар ". Заглавията се сортират деликатно, виновността – с нюх и майсторство, а подобаващото комбиниране сред тези детайли ражда страхотното кинопреживяване " Кино гурме ", добре познато на публиката в София.
За да добавят неповторимата сбирка с филми, в програмата на 23-тия София Филм Фест са включени нови заглавия.
" Най-добрият сомелиер на света " е новата документална творба на Николас Карерас, която публиката ще може да види през днешния ден - 20 март в Дома на киното, от 20:30 часа и на 27 март в Културен център Г8 от 20:15. Този документален филм улавя човешкото прекарване по време на конкуренцията сред най-хубавите сомелиери в света, които в границите на 3 дни би трябвало да показват резултатите от труда през целия им живот - влиятелното международно съревнование за сомелиери се случва на всеки три години и излъчва най-хубавия в света. Ще гледате кино лентата, отпивайки от Quantum Syrah & Cabernet Sauvignon.
" Златна младост " е вторият филм на френската режисьорка Ева Йонеско, която продължава да омагьосва публиката с чара на Изабел Юпер. Две двойки – младежи и бохеми на междинна възраст, се срещат в Париж, потънали в именития нощен живот на космополитния град. След известно време четиримата стартират да споделят всичко – обич, опиати, творчество и изобщо – тръпката от това да си жив, без се съобразяваш с рестриктивните мерки на условностите, наложени от обществото… Прожекцията е в Дома на киното на 21 март от 20:30 часа. Каним ви да преживеете кино лентата, потапяйки се във Франция и вкусово благодарение на Paradiso Mediterraneo Rosé Grenache Noir.
" Хаен: Върджин & Екстра " е нов документален филм на отдадения в кулинарното майсторство Хосе Луис Лопес Линарес, който ще може да бъде забелязан на 26 март в Дома на киното от 18:30 часа и на 28 март в Културен център Г8 от 18:15. Разказът е за началото на нашия век, когато в провинция Хаен избухва гражданска война – става известно, че от най-емблематичния им вид маслини Пикуал, който исторически постоянно е бил подценяван, може да се създава най-хубавият зехтин екстра върджин в света. Филмът среща феновете и със скритата хубост на една от минимум познатите провинции на Испания… Приканваме ви да изгледате кино лентата с чаша Quantum Sauvignon Blanc.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР