KINO NOVA ще зарадва най-големите ценители на седмото изкуство, като

...
KINO NOVA ще зарадва най-големите ценители на седмото изкуство, като
Коментари Харесай

Специална игра изпраща зрител на KINO NOVA в Холивуд

KINO NOVA ще зарадва най-големите ценители на седмото изкуство, като даде късмет на един от тях да стане част от най-бляскавото киносъбитие в света – премиите „ Оскар “. Победителят ще има опцията да се причисли към публиката покрай Червения килим на идната гала през февруари 2021 година дружно със собствен непосредствен.

За да вземат участие в играта, всички искащи би трябвало да влязат в уеб страницата и да открият скритите в един от седмичните филми „ златни “ думи . След това е нужна регистрация посредством формата, където участващите показват откритите думи. По този метод могат да завоюват цифрова рамка или огромната премия – опцията да видят онлайн холивудските звезди и магията на Червения килим на Наградите „ Оскар “ идната година.

Специалната игра е отворена за присъединяване до 03.00 ч. на 10 февруари, когато стартира и церемонията по връчване на 92-ите награди „ Оскар “, която киноманите ще могат да проследят онлайн в ефира на KINO NOVA.

Кампанията „ Треска за Оскари “ предлага на феновете и опцията да се насладят на селекция от номинирани и отличени от Филмовата академия на Съединени американски щати филми всеки ден от 21.00 ч. по KINO NOVA в продължение на четири седмици.

Повече информация за филмите можете да откриете в, а детайлности за играта и във на KINO NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР