Kinda Love You е най-новият шести авторски сингъл на Мирян

...
Kinda Love You е най-новият шести авторски сингъл на Мирян
Коментари Харесай

Опасна лятна любов и криминални афери в новото видео на MIRY

Kinda Love You е най-новият шести авторски сингъл на Мирян Костадинов и група MIRY, с който артистите описват бурна история за една спонтанна обич, с обрати и непредвиден край. 
Сюжетът на видеото наблюдава невероятната среща на двама нарушители – тя е обирджия, подготвен да прегази всекиго, с цел да реализира задачата си, а той – закоравялизмамник, от дълго време укриващ се от закона. Това нетрадиционно любовно премеждие в жанр “Бони и Клайд ” съумява да допре по пътя си всеки с авантюристичния си дух и рокендрол отношение.
Kinda Love You е съвършеният рокендрол саундрак на лятото, с присъщия пресипнал глас на Мирян, истинска комбинация и въздействащ текст. Записът на парчето е сбъднат в студио RENEWSOUND с инженер Живко Даскалов и Михаил Русев. Миксът на сингъла е изработен от Янко Генов (Ирландия), а финалният мастеринг на аудиото е дело на Джо Лапорта (SterlingSound) – един от най-търсените експерти в международната рок и поп музика. Носител на „ Грами “ за работата си с Дейвид Бауи, той е работил с едни от най-изявените международни актьори, сред които: The Weeknd, Foo Fighters, Imagine Dragons, Vampire Weekend, Big Sean, The Killers, Бон Джоуви, Армин Ван Бюрен, Тиесто и други
Мирян Костадинов и група MIRY към този момент стартираха и серия от летни театрални участия – единствено в последния уикенд те бяха измежду хедлейнерите на фестивала Craft BeerRock 2019 в Ловеч и на РадиоПаркФест в София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР