Ким Золчак твърди в наскоро пуснати кадри от бодикамера, че

...
Ким Золчак твърди в наскоро пуснати кадри от бодикамера, че
Коментари Харесай

Ким Золчак обвинява Крой Бирман, че е откраднал нейните бижута и портмонета, за да ги продаде в нови кадри от бодикамера

Ким Золчак твърди в неотдавна пуснати фрагменти от бодикамера, че нейният отчужден брачен партньор, Крой Бирман, я е ограбил на стойност „ стотици хиляди долари “ персонални движимости на фона на продължаващия им противоречив бракоразвод.

45-годишната възпитаничка на „ Истинските съпруги от Атланта “ отиде в полицейския сектор по-рано този месец с неидентифицирана другарка, с цел да упрекна бащата на шестте й деца, че е откраднал скъпите й бижута и портмонета.

Източник сподели на Page Six извънредно във вторник, че седмици по-късно нищо не се е трансформирало и предметите на Zolciak към момента липсват.

Стипцата от „ Не закъснявай “ сподели на полицията в запис на бодикамера, получен от TMZ, че е схванала, че движимостите й са изчезнали през май 2023 година

„ Поисках ги назад и той няма да ги върне “, твърди тя във видеото.

Zolciak твърди, че 38-годишният Биерман е сложил скъпите предмети в сейф в главната им спалня, до който тя не е имала достъп известно време.

Бившата „ стопанка “ сподели, че е извикала ченге...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР