Ким Клайстерс, която прекрати по-рано кариерата си за втори път

...
Ким Клайстерс, която прекрати по-рано кариерата си за втори път
Коментари Харесай

Клайстерс обяви, че се завръща на корта през март в Монтерей

Ким Клайстерс, която приключи по-рано кариерата си за повторно през 2011, удостовери в понеделник, че ще направи ново завръщане на корта в Мексико през март идната година.

„ Още няколко седмици самообладание и ще бъда подготвена “, показа четирикратната шампионка в шампионатите от Шлема във видео, оповестено в обществените мрежи. „ Отсъствието ми бе задоволително дълго “. Припомняме, че белгийката се отхвърли първо през май 2007, преди да се завърне в тура през август 2009, откакто роди първото си дете. 36-годишната тенисистка в началото възнамеряваше да се завърне към спорта в точния момент за Аустрелиън Оупън през януари – шампионат от Шлема, който завоюва през 2011.

Завръщането й за конкуренцията в Мелбърн обаче бе възпрепятствано от контузия на коляното. „ Все още не съм изцяло възобновена, само че след няколко седмици…ще бъда подготвена “, добави тя. Клайстерс посочва, че възнамерява да се завърне в Монтерей (2-8 март), като по-късно има намерение да се включи в Индиън Уелс (11-22 март) и Чарлстън (4-12 април). Белгийката има две трофеи от Индиън Уелс, пристигнали през 2003 и 2005.

Тя има общо 41 трофеи в кариерата, в това число три на Ю Ес Оупън (2005, 2009 и 2010) и една на Аустрелиън Оупън (2011). Професионалната кариера на Клайстерс започва през 1997, като тя доближава до номер 1 в света за първи път през 2003. За последно е на върха в женския тенис през февруари 2011. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР