Ким Катрал може и да се насити на сериала Сексът

...
Ким Катрал може и да се насити на сериала Сексът
Коментари Харесай

Ким Катрал се присъединява към “Как се запознах с баща ви”

Ким Катрал може и да се насити на сериала " Сексът и градът ", само че по всичко наподобява, че няма желание да откаже няколко сладки глътки от комедийна роля в предстояща обещаваща поредност. Според Deadline в продукцията " Как се срещнах с татко ви ", която си служи с концепцията от ситкома " Как се срещнах с майка ви ", Катрал ще играе по-възрастната версия на основната героиня Софи, която споделя на сина си историята по какъв начин се е срещнала с баща му. В сериала Ким ще споделя историята в епизодите, а сцените ще се играят от Хилари Дъф. Подобно на обичания ни Тед Мосби (Джош Раднър) в истинската версия.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kim Cattrall (@kimcattrall)

Историята в сериала ще се развива през 2021 година, когато Софи и нейната най-близка група другари Джеси (Крис Лоуъл), Валентина (Франсия Райса), Чарли (Том Ейнсли), Елън (Тиен Тран) и Сид (Сурадж Шарма) са в търсене на себе си, както и  на огромната обич в ерата на приложенията за запознанства и неограничените благоприятни условия.

Режисьор е Пам Фрийман, която беше отпред и на епизодите на истинския " Как се срещнах с майка ви ". В продължението се включват и продуцентите Картър Бейс и Крейг Томас, което ни дава изключително оптимистична настройка, че хуморът и истинските хрумвания са ни в забрадка вързани.

Междувременно за Ким Катрал това е нова опция звездата й да изгрее след " Сексът и градът ", с който пожъна забележителен триумф и всички започнаха да я свързват с името на героинята ѝ - Саманта Джоунс. Ролята й подсигурява " Златен глобус " за поддържаща роля и две награди SAG. За нея сериалът е минало, най-много заради разминаването й със заложените хрумвания в сериала и конфликта й със Сара Джесика Паркър. С днешна дата обаче тя отваря нова страница, която нямаме самообладание да прочетем.
Първи взор към “Как се срещнах с татко ви ” с Хилари Дъф
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР