Ким Катрал може и да остави в миналото „Сексът и

...
Ким Катрал може и да остави в миналото „Сексът и
Коментари Харесай

Ким Катрал за Просто ей така и силата да кажеш „Не“

Ким Катрал може и да остави в предишното „ Сексът и градът “, само че постоянно ще носи в сърцето си героинята си Саманта Джоунс, която да й припомня да слага себе си преди всичко, в случай че желае да подходи умно към живота. Ролята освен прилегна като ръкавица на Катрал, само че и оказа въздействие върху разкрепостяването на мисленето на потомство дами.

С днешна дата Катрал наруши мълчанието си за отсъствието на нейната емблематична героиня в продължението на „ Сексът и градът “ –. Актрисата желае да бъде запомнена с урока, който дава на публиката – способността да казваш " не ".
 Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ: Путин удвоява напъните си, не може да си разреши загуба 8 май 2022 | Руският президент Владимир Путин е надъхан да удвои напъните си в Украйна макар отслабващата атака...
" Не, тази заплата е неприемлива. Не, няма да дойда на среща в хотелската ти стая. Да кажеш “не” на предишното значи да кажеш “да” на бъдещето, тъй като ти си сценаристът на личния си живот ", споделя Катрал.

В изявление за рубриката „ Силата на дамите “ на Variety, 65-годишната актриса споделя, че не е гледала „ Просто ей по този начин “ и споделя за какво е решила към този момент да не е част от хитовия сериал. „ Голяма мъдрост е да знаеш по кое време да спреш, споделя Катрал. „ Не желаех да върша компромис с това, което беше шоуто за мен. Пътят напред изглеждаше явен “, споделя актрисата.

Катрал не е гледала нито един от епизодите, само че се интересува по какъв начин е признат от феновете. Споделя, че най-големият комплимент за един артист е публиката да усеща неналичието по този начин, както и наличието му.

Актрисата допоследно отстоява правилата на героинята си и това е мотивът да постави завършек на присъединяване си в „ Сексът и градът “. Предвиденото развиване на Саманта не я удовлетворява и счита, че не е почтено за героинята й, а сюжетът не впечатлява с нищо поради множеството клишета, заложени в него. И прекомерно евентуално това решение да е за положително, тъй като всички ще запазим загатна за Саманта като самостоятелна жена, която умее да гледа на живота с шеговит и ексцентричен метод и да не го приема в насериозно никога.

Планираното продължение за Саманта би могло да съсипе тази ни показва за нея. В него сюжетът се завърта около14-годишният наследник на приятелката ѝ Миранда, който се пробва да флиртува с нея, като ѝ изпраща гола фотография. По всичко наподобява, че това по никакъв начин не се е понравило на Катрал.

" Саманта имаше лична PR-компания - можеше да я слагат в обстановка, в която да се наложи да я продаде поради финансови проблеми. 2008 година беше сложна. Някои хора към момента не са се възстановили от този момент. Можеше да бъде изправвена пред алтернативата да продаде компанията си на някакъв вид с качулка. Този сюжет беше измежду първите хрумвания, които хрумнаха на моите мениджъри, и мисля, че беше страхотна концепция за разлика от сюжета с малолетното момче ", декларира пред изданието актрисата.

" Всичко би трябвало да се развива, в противоположен случай умира. Това беше първата ми мисъл, когато истинският сериал завърши – бях уверена, че това е точният свършек. Не се повтаряме. След това пристигна филмът, който сякаш трябваше да постави точка на всички незавършени истории. Но по-късно се появи и още един филм. А по-късно и трети?... ", пита напълно разумно Катрал.

Любопитен факт е, че Ким Катрал схваща за новината за продължението " Просто ей по този начин " като всички нас - от обществените мрежи, тъй като по този начин и не й е било препоръчано да взе участие. Актрисата споделя и за какво е приела ролята в самото начало на основаването на „ Сексът и градът “.

" Играла съм най-различни героини и се питах за какво да се заема тъкмо с нея? Защо го направих в оня миг? Беше време, в което постепенно излизахме от епохата на епидемията от СПИН и искахме да създадем секса още веднъж позитивно прекарване. Имаше доста паралели сред тази героиня и личното ми развиване като актриса. Спомнят си за това време с горделивост ", споделя Катрал.

По напълно друг метод обаче стоят нещата с днешна дата. Ким Катрал споделя, че не би взела участие в сериала като Саманта още веднъж. Когато от изданието я питат за за взаимоотношенията й с актрисите от „ Сексът и градът “, тя споделя:„ Мисля, че бяхме сътрудници. Колегите ми не са ми другари. Всичко беше напълно на професионалната повърхност.”

Като сполучлив за времето си тя показва различен сериал от основателя на " Сексът и градът " Дарън Стар.

" Мисля, че Дарън се оправи с " Емили в Париж ". Това е сериал за младостта, за идеалите на младостта, за откриването на нещо ново. Оригиналният " Сексът и градът " беше страховит, само че времената бяха други ", уверена е Катрал.

А ние сме сигурни, че някои неща просто би трябвало да останат в предишното, с цел да запазят блясъка си недокоснат и да правят отстъпка място на новите.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР