Ким Кардашян ще става майка за четвърти път. Тя и

...
Ким Кардашян ще става майка за четвърти път. Тя и
Коментари Харесай

Ким Кардашян ще става майка за четвърти път

Ким Кардашян ще става майка за четвърти път. Тя и брачният партньор ѝ Кание Уест още не са удостоверили хубавата вест, само че в профилите им в обществените мрежи бе загатнато за това.

Очаква се бебето да се роди през май, само че полът му към момента се пази в загадка.

Според информация на US Weekly, двойката е употребила сурогатната майка, която ги подари с дребната Чикаго, която към този момент е на 11 месеца.

Известното семейство има още две деца, родени от самата Ким – момче на име Сейнт и дъщеричка Норт.

38-годишната Ким, която може да си разреши да отиде при най-големите светила в медицината, прибягна до сурогатното майчинство след раждането на първите си две деца. Причината е, че тя е имала съществени здравословни проблеми по време на износването на Сейнт и Норт, измежду които прееклампсия, която е животозастрашаваща както за майката, по този начин и за бебето.

По-рано тази година, в един от тв епизодите за живота на сестрите Кардашян, Ким разкри, че Кание желае да имат повече деца, само че тя е несъгласна с неговите планове. „ Той ме тормози. Той желае най-малко седем “. Тогава обаче никой от феновете не ѝ повярва, че двамата ще се решат да усилят броя на четири, тъй като звездата уточни още: „ Никога не бих могла, изключително в света, в който живеем. Някак си се колебаех да имам повече деца, тъй като ще съм будна нощем, мислейки по какъв начин моите деца ще оцелеят в вманиачен свят като този “.

Източник: Tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР