Ким Кардашян има автоимунно заболяване. Това става ясно в един

Ким Кардашян има автоимунно заболяване. Това става ясно в един ...

Хронична умора мъчи Ким Кардашян.


Ким Кардашян има автоимунно заболяване. Това става ясно в един от най-новите епизоди от нейното риалити предаване. В него тя научава за здравословния проблем.

Жената на Кание Уест разказва как изпитвала хронична умора почти всеки ден. Тя била съпроводена с изтръпване на ръцете и подуване на ставите.

„Събуждам се сутринта, ръцете са ми отекли. Въобще не ме слушат. Не мога да вдигна четката за зъби“, призна тя.

Най-известната от сестрите Кардашян разговаряла с майка си, която я посъветвала да не отлага прегледа при лекар.

В предаването за живота на Ким лекарят потвърждава диагнозата ѝ в ефир, по телефона, а тя се разплаква. До нея е сестра ѝ Кайли Дженър, която се опитва да я успокои.

Много фенове на звездното семейство бяха шокирани от епизода и споделиха, че не вярват, че Ким е болна. Някои се съмняват, че режисьорите са решили да вкарат драмата за автоимунното заболяване, което има различни проявления, за да засилят интереса към шоуто.

И докато някои се чудят дали новината е истина, новата модна линия на Кардашян жъне все повече постъпления. Само за няколко часа след пускането му на пазара, бельото Kimono бе изкупено. Смята се, че риалити звездата е спечелила близо 2 долара. В един момент сайтът, на който се предлагат артикулите, се е сринал заради голямата му посещаемост. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 
По публикацията работи: Иванка Гъркова

Източник: dnes.bg