Ким Кардашян и Кание Уест разкриха на близките си по

...
Ким Кардашян и Кание Уест разкриха на близките си по
Коментари Харесай

Ким Кардашян се подготвя за четвъртото си дете

Ким Кардашян и Кание Уест разкриха на околните си по Коледа, че ще имат четвърто дете. Почти три месеца по-късно, двамата са в трескава подготовка за посрещането на най-новия член на фамилията.

Според източник на Е!News, двойката към този момент е подготвена със стаята на бебето, което ще е момченце. Остават единствено някои дребни елементи като закупуването на дрешки и играчки.

Риалити звездите считат да закупят и нов автомобил, с който да пътуват с четирите си деца. И до момента в който Кание преглежда подобаващи модели, Ким към този момент е почнала диалозите с Норт, Сейн и Чикаго, че ще имат братче.

Тя разкри, че първородната ѝ дъщеричка е била много ревностна след раждането на брат ѝ, само че сега двамата разделят всичко дружно с Чикаго, която се появи в фамилията посредством сурогатна майка.

„ Бях доста напрегната, тъй като къщата ми е толкоз цялостна, само че чух, че родителите на четири деца имат повече опит и са най-спокойните “, разяснява Ким пред The Tonight Show.

Както към този момент писахме, същата сурогатна майка, родила дребната Чикаго, ще даде живот и на момченцето, което фамилията чака през май. Тя бе определена посредством специфичен асортимент от организация, до чиито услуги прибегнали Ким и Кание.

Въпросната жена, която към този момент е много близка на известната фамилия, е получила 45 000 $ за раждането на Чикаго, изплатени на 10 вноски. Ако този път има затруднения при раждането, застрашаващи живота на бременната, тя ще получи още 4 000 $ в допълнение.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР