Ким Кардашян е майка на малкия Псалм едва от няколко

...
Ким Кардашян е майка на малкия Псалм едва от няколко
Коментари Харесай

Ким патентова името на четвъртото си дете

Ким Кардашян е майка на дребния Псалм едвам от няколко седмици, само че към този момент има съществени проекти за неговото име. Световните медии оповестиха, че риалити звездата и брачният партньор ѝ са подали документи за патентоването му.

Според източници на WWD, дамата на Кание Уест не просто не желае други родители да кръщават по този начин синовете си. Тя е запланувала да изкара пари от комерсиалната марка „ Psalm West “.

Както неотдавна сътвори гримове за булки по случай годишнината ѝ с рапъра, в този момент Ким желае да употребява появяването на четвъртото си дете, с цел да продава бебешки артикули. Тя счита да пусне на пазара както пюрета и хранителни добавки за деца, по този начин и облекла, обувки, съдове и други аксесоари.

Най-известната от сестрите Кардашян към този момент е патентовала имената на другите си три деца – Норт, Сейнт и Чикаго. На тях също ще бъдат кръстени продукти от разнообразни серии. Не е ясно по кое време планува да пусне първата си сбирка.

Междувременно първата фотография на пеленачето, която многодетната майка показа в Instagram, бе изтрита. Повод за това станаха множеството отрицателни мнения под нея от страна на почитатели. Те сигнализираха звездата, че детето не трябва да спи в кошчето по метода, по който го е поставила тя.

И до момента в който едни укориха Ким, че може да убие момченцето несъзнателно, други я опазиха, че към този момент е не запомнила по какъв начин се гледа бебе и ѝ дадоха препоръки за по-безопасен сън на Псалм.

„ Моля ви, апелирам ви, апелирам ви, платете на съветник по съня, с цел да ви даде съвет да махнете всички одеяла, завивки и пелени от кошарата на децата ви, с цел да не бъдат те в риск от Синдром на неочаквана детска гибел. Много пъти безрезултатно съм опитвал да съживя деца, които са умряли по този метод “, предизвести доктор.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР