Ким Кардашиян Уест се обърна към зетя на президента Доналд

...
Ким Кардашиян Уест се обърна към зетя на президента Доналд
Коментари Харесай

Ким Кардашян моли Белия дом за помощ

Ким Кардашиян Уест се обърна към зетя на президента Доналд Тръмп Джаред Къшнър от името на рапъра ASAP Роки, който е арестуван в шведски затвор от предишния месец , оповестиха американски медии в четвъртък.

Кардашиан Уест се свързала с Белия дом заради безпокойството за положението на ASAP Роки, който е затворен в Стокхолм поради хипотетичното му присъединяване в сборичкване, съгласно " Вашингтон пост " - и Тръмп е показал съпричастност към тежкото му състояние.

След като риалити зведата, омъжена за рапъра Кани Уест, се обърна публично към Къшнър, съветникът на Белия дом е уведомил президента, а Тръмп е декларирал, че счита „ че към ASAP Роки се отнасят незаслужено и желая да оказа помощ ", осведоми Агенция Франс Прес.

През миналата година Кардашиан Уест поддържа редица промени в американското наказателно правораздаване.

Шведски съд на 5 юли реши да задържи ASAP Роки, чието същинско име е Rakim Mayers. Той е задържан по съмнение в нахлуване.-->

Очаква се шведските управляващи да разгласят в петък дали ще наложат на рапъра публично обвиняване в нахлуване и ще го задържат под стража за по-нататъшно следствие.

Говорител на Държавния департамент на Съединени американски щати съобщи пред Агенция Франс Прес, че организацията " деликатно следи случая ", само че не разяснява по-нататък въпросите, „ свързани с персоналния живот на следствия ”.

Няколко членове на американския конгрес в сряда приканиха за освобождението на рапъра , роден в Харлем, като споделиха, че той е изправен пред " безчовечен условия " и " нарушавания на правата на индивида ", като да вземем за пример да бъде държан в килия по 23 часа дневно.

30-годишният рапър е задържан след случай на 30 юни, който е бил отчасти сниман на видео и оповестен в Интернет.

Повече от 600 000 души са подписали петицията #JusticeForRocky , която изисква освобождението на рапъра, измежду тях са известни персони като Карди Би и Джъстин Бийбър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР