Ким Кардашиян Уест е подписала ексклузивна сделка за подкаст със

...
Ким Кардашиян Уест е подписала ексклузивна сделка за подкаст със
Коментари Харесай

Ким Кардашиян сключи ексклузивна сделка за съдебно-криминален подкаст със Спотифай

Ким Кардашиян Уест е подписала извънредна договорка за подкаст със стрийминг платформата Спотифай, която ще обхване тематики за непозволеното наказание и промени в наказателното право - сходно на работата, която прави за плана Innocence Project.

Нестопанската организация работи за оневиняване на неправилно наказани лица, написа Си Ен Ен.
Пробуждането на Ким Кардашиян - риалити звездата ще става адвокатка Риалити звездата към този момент не желае да е единствено риалити звезда
За договорката първо заяви " Уолстрийт джърнъл ", като от изданието прибавиха, че телевизионният продуцент Лори Ротшилд Ансалди ще бъде ководещ и копродуцент на подкаст сериите.

Снимка: Getty Images

Говорител на Спотифай удостовери договорката пред CNN Business, само че отхвърли да даде спомагателни детайлности - в това число датата на пускане на плана.
Ким Кардашиян учи право и е „ страхотна другарка “ на Доналд Тръмп
Сделката с Ким Кардашиян Уест е най-новата от поредицата ходове на стрийминг услугата да господства в подкаст промишлеността. През май Спотифай подписа многогодишна договорка за извънреден лиценз с едно от най-популярните подкаст излъчвания в света - " The Joe Rogan Experience " на Джо Роган.

По-рано тази година Спотифай купи уеб страницата за спорт и просвета на The Ringer на Бил Симънс, който разполага с повече от 30 подкаста.

Технологичният колос Apple от дълго време господства в подкаст промишлеността, само че Спотифай се пробва набира известност, като влага в извънредни покупко-продажби.

Вижте повече за Ким Кардашиян в Ladyzone.bg.
Ким Кардашиян подписа извънредна договорка за подкаст предаване със Спотифай През май стрийминг платформата подписа многогодишна договорка за извънреден лиценз с едно от най-популярните подкаст излъчвания в света - "The Joe Rogan Experience "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР